Post by gerflanttewopy on Mar 5, 2022 5:12:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Coming ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Coming IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب خیلی پول ▞▞▞
▞▞▞ Death Coming 2022 version ▞▞▞
آن را خریدم اما نتوانستم سطح 5 را باز کند و گفت: تأیید نسخه کامل
بازی را دانلود کرد. رفت بازیش بعد از اولین بارگذاری صفحه، من را بیرون می کند و نمی توانم دوباره به بازی بازگردم
Celestial Fate Fabularne wqgf
من عاشق این بازی هستم لطفا آن را رایگان کنید
بازی خنده دار. ای کاش قبلاً اعلام میکردند که نسخه رایگان نسخه آزمایشی است، اما ارزش آن 2 دلار با تابلوهای امتیازات و ارزش پخش مجدد است.
کاش رایگان بود
خرید من از بازی کامل در حال حاضر کار می کند و این بازی بسیار سرگرم کننده است! خوشحالم که درست کار می کند!
بسیار عالی، داستان، مکانیک، همه چیز! خیلی خوبه و امیدوارم بازی های بیشتری از این دست پیدا کنم
Death Coming Strategia msq
Death Coming Estrategia xxh
بیشترین پیشرفتی که در این بازی انجام دادم مربوط به شرایط قراردادها بود. بهتر است آن را در استیم دانلود کنید. بعد از این می خواهم بازی را Unstall کنم، امیدوارم روی کامپیوتر من بهتر شود.
برای انجام بازی باید پول پرداخت کنید و هر چه روی بازی کلیک کنید پاسخ نمی دهد
من بازی رو دانلود کردم بعد بازی کامل رو میخرم ولی وقتی به اکت 4 میرسم برف مکان میگه باید به اینترنت وصل بشم و برنامه رو ریستارت کنم تا تایید کنم اعتبار یا اعتبارنامه ها منقضی شده لطفا درستش کن من پول میخوام برگردم !!!!!! !!!!!! این یک کلاهبرداری بزرگ است که من حتی نمی توانم بازی کامل را بازی کنم، می خواهم بازپرداخت کنم
اوه اوه، میتوانی مشکل را در مورد گوگل حل کنی که میگوید باید وارد سیستم شوم و فقط مرتباً آن را تکرار کنم، لطفاً میتوانید آن را برطرف کنید؟
بازی بد من می بینم Youtubeers بازی این و Tha بازی سطوح، اما شما نیاز به TP پرداخت آنچه که دهانه رحم 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😡😡😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
اگر سطوح رایگان بیشتری داشت 5 ستاره می شد.
بازی عالی! آن را دوست داشت! دوست داشتنی. "لطفا برای ادامه نسخه کامل را خریداری کنید"، Bai!
من مدت زیادی منتظر بازی هایی از این دست بودم و برای سطوح دیگر هزینه داشت، شگفت انگیز به نظر می رسید اما من هزینه کردم
این بازی واقعا سرگرم کننده است اما من نمی توانم فروشگاهی برای خرید سطوح دیگر در تلفن همراه پیدا کنم.
بازی سرگرم کننده، شما را به فکر وا می دارد. ذهن شما را آرام می کند... ... یا بسته به خلق و خوی خود شما را تحت فشار قرار می دهد که سعی می کنید همه آنها را بدست آورید. در مجموع یک بازی عالی زمانی که شما زمان دارید و زمانی که قدرت مغز کافی دارید.
شما می توانید یک سطح بازی کنید سپس باید خرید کنید
وقتی وارد اکت 4 می شوم مدام می گوید تأیید نسخه کامل. من قبلاً آن را خریداری کرده ام و هنوز نمی توانم آن را بازی کنم. لطفا کاری انجام بدهید. میدونی چیه اصلا جواب نمیدن
مرگ واقعی آن در راه است. شبیه سازی/ریپ آف نیست. بازی کاملاً شگفتانگیزی من آن را دوست دارم، من بازی CaptainSauce را تماشا کردم و اکنون نمیتوانم باور کنم که این را در تلفن همراه پیدا کردم. قطعا بازی مورد علاقه من در موبایل 10000000/10. اما من به آن 4 ستاره می دهم زیرا از اینکه شما فقط یک ماموریت دارید و سپس باید هزینه کنید متنفرم. مانند 7 ماموریت (احتمالا idk بیشتر) پس چرا نمی توانید حداقل 3 سطح را به ما بدهید تا افرادی که برای اولین بار بازی را امتحان می کنند حداقل بتوانند از بیشتر تجربه لذت ببرند. 10/10
شیتال راکته
سلام بچه ها بازی رو دیدم به نظر خوب میاد اما وقتی میرم بازی رو بازی کنم باز نمیشه یا به صفحه منو باز میشه و بعد میبنده لطفا راهنمایی کنید!
لطفا همه چیز را رایگان کنید
فقط یک نسخه ی نمایشی است
بازی عالی است اما من نمی توانم بازی کامل را بخرم همیشه خطا دارد
فقط یک نسخه ی نمایشی! اسکیت های ارزان قیمت گمراه کننده
این یک نسخه ی نمایشی است! شما فقط می توانید نقشه اول را به صورت رایگان بازی کنید
احمقانه است که برای انجام این بازی رایگان باید پول پرداخت کنید!
بازی من همچنان یخ می زند.
پرداخت واقعاً ارزان برای برنده شدن شما حتی نمی توانید بدون پرداخت هزینه از اولین بازی عبور کنید.
اگر میدانید که واقعاً میتوانید نسخه کامل را بخرید، خرید نسخه کامل به اندازه کافی خوب است. فقط در روند تأیید قطع می شود.
Death Coming Estrategia wjf
در عوض در استیم بخرید شما باید به وای فای متصل شوید تا مطمئن شوید که مالک بازی در هر سطح هستید، و باعث میشود بازی آفلاین ممنوع شود.
این اجازه نمی دهد من آن را نصب کنم
فقط به شما امکان می دهد قبل از اینکه از شما خواسته شود بازی را برای سطح بعدی خریداری کنید، 1 عمل را کامل کنید.
Death Coming Стратегически ewey